Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Premiär mot Malmö på söndag

22 september 2018 10:03
SSL

Seriepremiär och för tredje säsongen i rad mot fjolårets slutspelslag Malmö


För ett år sedan blev det en övertygande 3-7 seger för Tigers i Skåne. Backar vi bandet till premiäromgången 2016, vinst i sudden. Malmö FBC besegrades även på hemmaplan förra säsongen och då med bordtennissiffrorna 11-7.

Precis som inför förra säsongen har resultaten från Västerås Rönnbys träningsmatcher varit blandade. Vinst mot finska finallaget SB Pro och ytterst knapp förlust mot finallaget Mora men också förlust mot Sirius som Tigers bör ha bakom sig i tabellen. Men, försäsong är just vad det är, på söndag är det skarpt läge och då kommer säkert saker och ting spetsas till. Det kommer att vara distinkt redan från start, från försvarsarbete till anfall och avslut. Under försäsongen har laget visat upp ett fint anfallspel med tålamod men när det gäller avslut på mål har det också varit en del duttande.

Malmö har flera sevärda spelare och inte minst landslagsspelaren Ellen Rasmussen behöver Tigers ha koll på. En irrationell lirare som rör sig över stora ytor och som kan skapa mycket på egen hand men andra finns som sagt också. Rönnby mönstrar tre jämna femmor och med den bredden kan laget hålla ett högt tempo under hela matchen.

Välkommen till Bombardier arena söndag 23 september, 16.00. Och du, kom i tid om du åker bil, stadens gulsvarta hockeykrigare har premiär en timme efter Tigers start.

Du kan även se matchen via SSL Play. 89 kronor eller som del av abonnemang. SSL Play Tigers Vs Malmö