Inför Jönköping söndag 1 oktober

27 september 2017 22:11
Matchguide

Snart dags för match igen - härligt. Söndagens hemmapremiär blev sportligt sett märklig. Gästerna hade totalt nio skott på mål men åkte ändå hem med alla poängen. Dess roligare var då 25-års kalaset. Tack alla som kom och kram till föreningens ideella hjältar som fixade med förberedelse och genomförde dagen. Utan er ingen förening!


Så till kommande helgens match mot Jönköping. En del lag har de där spelarna som sticker ut extra och avgör matcherna. I Malmö är det Rasmussen, Endre har Steen och tyvärr för Rönnby var de ju Sara som avgjorde. Jönköping går riktigt bra som nykomling och en ung spelare som haft bingo i poängmakeriet så långt är Cajsa Elm. 17-åringen gjorde hattrick i sin SSL-debut samt avgjorde i sudden mot Dalen i söndags. Kolla upp där är väl ett budskap till Tigers men Jönköping har flera som kan producera. En annan ung spelare är Clara Lundell. Vi hoppas att Tigers studsar tillbaka på söndag men räkna med en riktigt tuff match mot ett lag fullt av positiv energi från de inledande omgångarna.

Jönköping webbsänder matchen via SSL play från 13.20 söndag den 1 oktober. https://sslplay.azurewebsites.net/Home/Watch/Live/8517