Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Andreas Harnesk och Västerås Rönnby har efter fyra framgångsrika år beslutat att gå skilda vägar

25 februari 2024 21:01

UPPDATERAD 2024-02-29 För att undvika ytterligare spekulationer väljer vi att komplettera informationen kring varför Andreas Harnesk lämnar Rönnby.


Andreas Harnesk kom till oss i Rönnby i januari 2020, då låg laget utanför slutspel och han lyckades ta oss till semifinal säsongen 2021/2022. Han har under sin tid förändrat träningskulturen och laget har varit ett topp tre lag sen dess och som är på starkt uppåtgående.

Andreas har varit med oss i över fyra års tid och har bidragit med ett enormt driv och engagemang - utöver sin roll som huvudtränare har han även arbetat som fysansvarig, sportsligt ansvarig samt utvecklingsansvarig för hela föreningen. Ett arbete som till slut kan få konsekvenser, i det här fallet i minskad energi och glädje vilket i slutändan försvårade samarbetet mellan Andreas och spelarna. Just energi och glädje upplever vi alltid har varit ett kännetecken för oss i Rönnby.

Vi väljer därför att göra den här förändringen redan nu då laget kan bli än bättre och har en chans att göra riktigt bra ifrån sig i ett kommande slutspel.

Rönnby vill tacka Andreas för hans engagemang och önskar honom lycka till.

Vi har utökat ledarteamet kortsiktigt med Emma Hellberg och Karolina Widar och parallellt inlett arbetet med en ny huvudtränare.

Nu blickar föreningen framåt mot de avslutande seriematcherna och kommande slutspel.

Västerås Rönnby IBK styrelse