Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Måndag
28 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match

Micael Svensson, blir Rönnbys nya assisterande tränare

22 juli 2022 10:45

Det blir Micael Svensson, från Boråsområdet, som kommer assistera Andreas Harnesk i SSL 2022-2023. Micael arbetar idag på NIU innebandygymnasiet i Borås och har arbetat med innebandyn sedan 1986. Bland hans tidigare tränaruppdrag finns bland annat förbundskaptensuppdrag för 2 olika länder (vilket gjort att Micael har deltagit vid hela 8 VM), olika sportsliga utvecklingsuppdrag utomlands, distriktslag samt även både herr och damuppdrag på elitmässig nivå.


Micael har också arbetat mycket med att utveckla innebandyspelares individuella skills samt varit akademitränare på Röd och Svart nivå, där fokus just varit på individuell teknisk och taktisk utveckling. Utöver detta har han haft uppdrag på absolut toppnivå som mental coach, för handbollsspelare på elit och landslagsnivå, golfspelare, skidåkare samt elit och landslagsspelare inom bowling.

Kontakten från Rönnby togs redan under slutdelen av våren, och under sommaren har sedan dialogen fortsatt. Nu har vi fått ordning på alla detaljer och då valde Micael att tacka ja till uppdraget som assisterande tränare till Andreas.

Micael ansluter från föreningsarbete i Fristad GoIF, utanför Boråsområdet, till Rönnbys ledarstab redan nu och han beskriver det själv:

Det har vart en del att få ihop och kontakt togs redan under senare delen av våren av Rönnby. Vi har under sommaren sedan jobbat på att få till alla detaljer och nu lyckades man få till allt. Jag och Andreas Harnesk känner varandra väl sedan tidigare och har pratat ibland om att det skulle var kul och utvecklande att någon gång köra ett uppdrag ihop, och nu växte denna möjlighet fram. Andreas har startat att bygga upp något riktigt bra i Rönnby och jag kände direkt att på sättet man jobbar i Rönnby, och dess utveckling och mål, passade också bra i mitt sätt att se på innebandy. Otroligt positiv också till det bemötande föreningen haft och det verkar vara underbara människor i föreningen. Tror det blir en riktigt givande, inspirerande och mycket utvecklande säsong.

Andreas Harnesk kommentar:

Micael och jag träffade varandra på ett innebandyläger där jag var en av två lägeransvariga och han var innebandyansvarig. Direkt jag kom till lägret förstod jag av ledare och deltagare att Micael var något utöver det vanliga. Allt var seriöst, scheman på tavlor, seriösa pass, mycket feedback och individuella spelarsnack. Micael och jag hittade varandra direkt både personligt och kring innebandyn. Att han är beredd att pendla från Borås säger en hel del om hans energi. Han har en stöttande familj och arbete som gör det här möjligt.