Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Cornelia Palmér till Tigers

11 april 2019 08:00
SSL

En målvaktstalang som siktar högt med junior VM guld på meritlistan. Hon var eftertraktad, men valde Västerås Rönnby vilket vi är oerhört stolta för. Cornelia passar perfekt in i vår satsning mot toppen av SSL säger sportgruppens Mikko Piri Björling.


Rönnby Media tog ett snack med Cornelia om valet av klubb, Västerås som stad och om framtiden med sikte på A-landslaget.

Vad är dina främsta egenskaper som målvakt? Det är att jag spelar med stort lugn, är säker i mitt positionsspel samt mina utkast!

Hur skulle du beskriva dig själv som person? Jag är en väldigt social och omhändertagande person samt tävlingsinriktad och ambitiös, jag ger inte upp i första taget!

Du spås en lysande framtid, har du några egna mål med din innebandykarriär? Jag har höga målsättningar och höga krav på mig själv och vill bli så bra som jag möjligtvis kan bli, jag vill vara och konkurrera med de bästa. Mitt kortsiktiga mål är att etablera mig i SSL, konkurrera om speltid och bidra med vad jag kan redan nästa säsong. Mitt långsiktiga mål är att ta plats i landslaget och vinna VM-guld!

Varför föll valet på Västerås Rönnby? När jag var och hälsade på så fick jag en riktigt bra känsla, både för staden och klubben! De jag träffade välkomnade mig på ett mycket bra sätt och det kändes helt enkelt rätt. Sen känns det som att Rönnby har något spännande på gång med ett ungt lag och det känns som en bra framtidsklubb där jag kan ta nästa steg i min utveckling!

Vad vet du om Västerås som stad sen innan? Jag vet inte så jättemycket men när vi for runt och kollade i staden så kändes den väldigt lik Umeå. Jag trivs bra i Umeå så det känns som att jag kommer trivas bra i Västerås också!

Vad ser du fram emot mest med att flytta? Jag ser fram emot att träffa alla tjejer i laget och att få spela i en ny miljö, sen är det ju alltid spännande att prova något nytt.

Hur ser du på din egen och lagets nästa säsong? Det ska bli jättespännande att göra debut i SSL och jag ska jobba väldigt hårt för att kunna vara med och bidra till lagets målsättningar och prestationer redan nästa säsong.

Varmt välkommen till Rönnby Tigers