Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Sandra Törnqvist signar för Rönnby Tigers!

13 maj 2019 22:10
SSL


Sandra Törnqvist som de senaste säsongerna spelat i Dalen är klar för Västerås Rönnby IBK. Rönnby Media tog ett snack med Sandra efter att hon varit på SSL-lagets uppstartsträff i Bombardier Arena.

Varför föll valet på Rönnby? Rönnby känns som ett lag som har någonting spännande på gång samtidigt som jag vill testa någonting nytt som kan utveckla mig ännu mer, sen är det ett plus att det blir närmare till familjen.

Hur känns det att det snart blir flytt till en ny stad? Roligt och spännande, jag ser fram emot ett nytt äventyr.

Vad vet du om Västerås sen tidigare? Jag vet inte jättemycket men det jag har hört är positivt, så jag kommer garanterat att trivas.

Hur skulle du beskriva dig som person? En glad, social och ambitiös tjej.

Vad sysslar du med utanför innebandyn? Just nu studerar jag beteendevetenskap med IT-inriktning och till sommaren tar jag examen, så till hösten blir det att börja jobba.

Vad är dina främsta kvalitéer som innebandyspelare? Snabb, uthållig, har bra spelförståelse och snackar en hel del på planen för att hjälpa mina medspelare.

Vad är dina personliga mål nästa säsong? Att komma in i laget och hitta min roll samt bidra både offensivt och defensivt så laget vinner matcher.

Vad tror du om lagets möjligheter nästa säsong? Laget har en bra säsong bakom sig och jag tror på en ännu bättre kommande säsong, jag ser verkligen fram emot detta och tycker det ska bli superroligt.

Vi är jätteglada att Sandra väljer Västerås Rönnby för nästa steg i hennes karriär. Trots sin ringa ålder har hon flera års SSL-rutin från spel i Dalen. En poängcenter som var uttagen i Sveriges trupp till senaste Student-VM säger Mikko Piri Björling.