Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Inför Jönköping med coachen

27 september 2018 20:49
SSL

John Kvists tankar inför första bortamatchen


Grattis till premiärvinsten, fantastisk första period 4-0 och även 5-0 i början av andra men vad hände sedan när Malmö kom in i det hela?

  • Tack för det, ja det kan man lugnt säga att det var. Väldigt skön start på matchen. Vi blev nog lite försiktiga och var inte lika rejäla i våra beslut, i första perioden så kändes det mera energifyllt och beslutsamt. Men även om dom kröp närmre mot slutet så kände vi oss starka hela vägen ut.

Vad finns särskilt att ta med sig fram matchen och vad har ni att arbeta på?

  • Vi ska ta med oss vår start såklart, i den starten så gjorde vi så mycket bra saker i spelet med boll men även i defensiven. Vi behöver jobba med att bli jämnare i hela matcher, ta rätt typ av beslut i rätt läge. Man ska dock komma ihåg att detta var en premiärmatch och dom är alltid speciella.

Vi blickar framåt. Jönköping på bortaplan är er nästa motståndare. Förra året åkte Tigers till Norra Småland i den fjärde omgången och kom hem med en 2-7 vinst och 8-1 blev det på hemmaplan. Under försäsongen har JIK vunnit mot Endre och i premiären nollade de Sirius. Vilken koll har ni på lördagens motstånd?

  • Vi har ganska bra koll på dom och har sett deras match mot Sirius på video. Det är ett bra lag som vi måste prestera på topp för att slå.

Några särskilda spelare hos Jönköping att hålla extra koll på?

  • Det är väldigt ovanligt att vi kollar på enskilda spelare hos motståndarna, vi har tre starka femmor som alla kan hålla koll på motståndarnas spets så ingen speciell fokus där.

För de som inte är på plats i Jönköping utan kommer att följa matchen via webbsändningen. Vad är det för spel från Tigers vi får se om laget lirar så som du och Magnus Eriksson önskar?

  • Ja om det ska bli så som vi önskar så vill vi se en energifylld insats med högt tempo och ett Tigers som är riktigt hungriga i avgörande lägen.

Lycka till på lördag!