Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Tack Sandra Törnqvist

4 maj 2021 13:40

Sandra Törnqvist kom till Rönnby inför säsongen 2019/20 Det blev två säsonger i Tigers och hon har varit med och bidragit med mer än bara poäng på planen. Vi har tagit ett litet snack med henne efter hennes två säsonger och vad hon har tyckt om hur det har varit


**Hur tycker du dina två år i Rönnby har varit? ** -Jag har haft två väldigt roliga år i Västerås och Rönnby. Jag har fått träna och spela innebandy med otroligt duktiga spelare och träffat massa härliga människor.

**Vilket är ditt bästa minne? ** -Ett av de bästa minnena är när vi vann vår egen försäsongscup. Efter en tuff sommar men massa träning spelade vi rolig innebandy och öste in mål.

Vad tar du med dig från Rönnby? -Jag har haft två lärorika och roliga år och träffat massa härliga människor vilket jag absolut tar med mig. Jag har också utvecklats som innebandyspelare och lärt mig massor när det gäller innebandy.

**Vad kan du säga om verksamhetens utveckling? ** -Rönnby är en bra förening med människor som vill utveckla föreningen och med nya hallen har dom bra förutsättningar för att utvecklas ytterligare och det ska bli spännande att se nästa säsong.

**Hur ser framtiden ut för dig och vad ska du göra? ** -Jag har nyligen flyttat tillbaka hem till Mora och vad jag gör i framtiden får tiden utvisa, just nu ska jag bara njuta av att vara ledig.

Martin Andersson om Sandra Törnqvist: -Sandra har varit en viktig spelare för oss och hon har deltagit och bidragt på alla träningar och matcher med sitt bästa. Hon har utvecklats som spelare dom senaste två åren och vi kommer att sakna henne här så klart. -Oavsett vad Sandra beslutar om i framtiden så är vi oerhört tacksamma för tiden som Sandra har spenderat här med oss och önskar henne all lycka till i framtiden.