Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Rönnby spelare uttagna till landslaget!!

19 augusti 2020 12:37
SSL

Även under Corona tider så har Landslaget aktiviteter och lagom till inomhus säsongen startas upp så kommer ett glädjande besked från Landslagsledningen och Åsa ”Kotten” Karlsson. Jonna Sjöberg och Elin Björkman är uttagna till Landslaget!


Rönnby som förening är oerhört stolta över att få med spelare till landslaget och representera föreningen i dess sammanhang. Både Elin och Jonna har erfarenhet av landslagssammanhang sedan tidigare och säger så här om uttagningen denna gång:

Elin Björkman: Såklart är det alltid en ära att bli uttagen i landslaget och ett kvitto på att jag har gjort det bra. Vi har kört på med försäsongen sedan mitten på april och jag känner mig väl förberedd inför säsongen. Med tanke på det snöpliga slutet på förra säsongen så känns det verkligen roligt att det äntligen börjar dra igång igen.

Jonna Sjöberg: Det känns väldigt kul och ärofyllt att vara uttagen till detta landslagsläger. Jag känner mig fysiskt stark efter att ha kunnat hålla mig frisk under en hård försäsong till skillnad mot tidigare år.

Andreas Harnesk säger så här om landslaget och uttagningen av dessa spelare: Att Jonna & Elin blir uttagna till landslaget är helt rätt. Båda två är super seriösa och har enormt mycket innebandy i sig. Dessutom är det två fina människor som är grymma att ha i ett lag med energin de bidrar med och signalerna dem sänder. Idag är Elin och Jonna på väg att slå sig in i den absoluta världseliten. Om ett halvår är de världselit. Med den kulturen och potentialen vi har i laget kommer Rönnby att ha fler spelare som är med i landslaget i framtiden.

Hela föreningen önskar såklart stort lycka till och kör hårt!