Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

På fredag är det match mot serietvåan Mora

12 mars 2019 08:00
SSL

Fredag 15 mars, kl 19.00 i Bombardier Arena.


Mora besöker Västerås på fredag. Serietvåan som i söndags besegrade Pixbo går för att behålla andraplatsen. Det Rönnby har att spela för är också en hel del. Sjätteplatsen är i potten men framförallt gäller det att spetsa till slutspelsformen och få in känslan. För flera av spelarna blir SM-slutspelet den första någonsin, nu är det all in med att växla upp tempo. I slutspel är allt tuffare och domarna brukar också släppa på mera i dueller när det är slutspel. För Rönnbys tränare handlar fredagens match också om att testa och pröva taktiska drag samt börja få till den intensitet som kommer att behövas. Rönnby Tigers har under våren tagit de poäng som behövts för att nå slutspel. Det har varit målmässigt jämna matcher mot såväl topplag som mot de som ligger nedanför slutspel. En bra prestation mot Mora kommer att ge energi inför det två avslutande omgångarna mot Sirius bora samt Täby hemma.

Västerås Rönnbys har stött på Mora två gånger denna säsong. I en träningsmatch i Sala sporthall blev det en 5-4 förlust efter att Mora avgjort med mindre än en minut kvar av matchtiden. I seriematchen i höstas hämtade Tigers upp ett 6-3 underläge fram till 6-5 när mindre än fem minuter var kvar, ett styrkebesked, men det visade sig att Mora hade den extra växel som behövdes för att hämta hem matchen. Från förra årets seriematch i Bombardier åkte Mora hem med 2-4 men känslan efteråt var att Rönnby inte fick ut det laget verkligen kunde prestera. Moras tre mål i den första perioden blev matchavgörande, kanske var det alltför stor repekt från början.

Nu kör vi hårt, det ska inte vara några enkla poäng för Mora att hämta från Västerås och Bomben! Kom till arenan för att stötta laget.