Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Andreas Harnesk "Det känns som att vi kan slå alla lag"

5 mars 2021 13:46

Andreas Harnesk var nöjd efter lagets insats senast mot IK Sirius FBC och vill att laget tar vidare på det som man gjorde bra under den matchen. Vi lyssnar av lite med chefstränaren inför kommande matcher till helgen


Seger senast mor IK Sirius FBC med 3-0, hur var den matchen?

-Det var en tuff match där vi gick in för att spela effektiv innebandy. Vi har i många matcher haft mycket bollinnehav och avslut men varit oeffektiva. Sen åker vi på omställningar och släpper in mål lätt samtidigt som vi får kämpa för att göra mål själva. Nu var vår målsättning att inte bjuda på någonting och sätta defensiven först. Utifrån det är jag extremt nöjd. Alla tillsammans i laget gjorde en stark insats med hårt arbete. Det enda som saknades är något mål mer framåt.

Nu väntar en dubbelhelg framför sig med Endre och Warberg, hur går tankarna inför dom matcherna?

-Det blir två spännande matcher. Endre först är ett lag med massa skickliga individualister som är starka när de får mycket tid och yta. De är mångsidiga med formationer som spelar olika jämfört med varandra samtidigt som de är starka i special teams.

-Sen Warberg blir också en spännande match. Sist vi mötte dem var det urtypen för vår säsong. Vi hade mycket boll, mycket avslut och satte mycket press. Samtidigt kontrade de effektivt vilket dem är starka på.

Vad är nästa steg för laget?

-Nästa steg för laget är att fortsätta med vårt attackerande spel där vi vill ta mycket initiativ och spela med fart samtidigt som vi mixar det med mer mästarinnebandy. Vi fokuserar mycket på att börja vinna omställningarna och vara bra på småsakerna.

Vad tror du om chanserna för slutspel?

-Just nu tänker jag inte på slutspel utan på hur vi ska prestera bra i nästa match. Det känns som att vi kan slå alla lag. Särskilt nu när vi börjar få några spelare tillbaka vilket breddar truppen.

Sportexpressenplay Rönnby-Endre VLT Rönnby-Endre

Matchen kommer att vara publikfri men glöm inte att köpa en soffbiljett eller en matchfika för att stötta klubben.

Soffbiljett 50:- Sofffika 20:- Swishnr 1235933221