Söndag
24 Jan 1 match
Fredag
29 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

Gry Norstedt till Västerås Rönnby IBK

20 maj 2021 09:05

Gry, född 2002, kommer närmast från Västra Mälardalen IB där hon spelat i allsvenskan och varit ett stort offensivt hot. Gry är en rightfattad kreativ vänsterforward och hon har signat ett 2-års kontrakt med Rönnby.


Andreas Harnesk om Gry: Gry är extremt spännande spelare. Hon har bra skott, bra spelsinne och det känns som att hon har en personlighet som kommer hjälpa henne att ta steg framåt. Gry känns hungrig på att lära sig och på att träna hårt. Gry har tränat med oss en period nu och har imponerat med att hon är med än en spelskicklig “lirare”. Hon jobbar hårt och vill bli bättre. När Gry utvecklar sin defensiv och kommer in i tempot kommer hon kunna bli en extremt skicklig SSL-spelare.

Så här säger Gry om sitt beslut att spela med Rönnby Tigers de kommande säsongerna Det känns jättekul att jag har fått möjligheten till att spela med Rönnby de kommande säsongerna. Rönnby känns som en väldigt bra plats med rätta förutsättningar för utveckling på flera olika plan.

Vad är dina förväntningar på din kommande säsong i Rönnby och på laget? Mina individuella förväntningar på nästkommande säsong är att jag ska lära och utvecklas så mycket som möjligt. Förväntningarna på laget är att spela en rolig och utvecklande innebandy tillsammans som bidrar till massa framgångar.