Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Tyresö Trollbäcken klara för VFC

26 juli 2020 08:00
VFC

Den 11-13 september spelas första upplagan av Västerås Floorball Cup (VFC). Cupen riktar sig till elitlag på damsidan. Andra lag ut att presenteras i den Allsvenska klassen är Tyresö Trollbäcken. Välkomna!


Tyresö Trollbäcken är nykomlingar i den Östra Allsvenska serien till denna säsong efter att ha placerat sig på en andra plats i Division 1, 4 poäng efter seriesegrarna Råsunda IS och med god marginal (15 poäng) ner till Huddinge IBS på tredje platsen. Dock är Tyresö inga debutanter i de högsta serierna då föreningen säsongen 2016/17 spelade i SSL och året efter i Allsvenskan. Så räkna med ett lag som är på väg tillbaka till innebandyns finrum. Föreningen har även till denna säsong gjort klart med huvudtränare Jonas Gafvelin med erfarenhet från bland annat Djurgården och Caperio Täby.

"Jag tycker det ska bli kul och spännande att mäta krafterna mot allsvenskt motstånd 2 veckor innan seriestart." – Jonas Gafvelin, Tyresö Trollbäcken.

Cupen spelas i Västerås nya Innebandy Arena som består av två fullstora innebandyplaner där matcharenan tar cirka 1200 besökare. I cupen kommer det att spelas i två klasser, SSL och Allsvenskan. Till varje klass tar vi emot 6 lag så totalt kommer 12 lag att delta i VFC i denna upplaga. Lagen delas upp i två grupper i respektive klass där alla lagen möter varandra. I respektive klass möts sedan ettan i grupp 1 mot ettan i grupp 2 osv. för att placera lagen i varje klass.

Målet med cupen är att få en riktigt bra matchhelg under försäsongen med hög kvalité på matcherna och så bra förutsättningar som möjligt runt om dessa. Därav spelas bland annat matcherna enligt ordinarie matchtid och naturligtvis i vår nya Innebandy Arena i Västerås.

Mer om cupen hittar du på VFC Facebooksida:

https://www.facebook.com/vasterasfloorballcup/