RÖN

KAIS Mora tillbaka på segerspåret

17 november 2017 20:52
SSL Dam

Efter den snöpliga förlusten mot Endre senast kunde KAIS Mora idag ta revansch när Rönnby var på besök. Firma My Kippilä, Moa Gustafsson och Anna Wijk noterades alla för ett mål och en assist när dalalaget vann med 4-2.

KAIS Mora - Rönnby 4-2 (0-1,4-1,0-0)

Mål KAIS Mora: My Kippilä, Moa Gustafsson, Malin Andréason, Anna Wijk

Mål Rönnby: Izabell Roos 2

Efter en ganska händelsefattig första period där vi bara fick bevittna ett mål från gästerna och Izabell Roos blev det desto mer händelserikt i mittenakten. Redan efter 25 sekunder höll sig Roos framme igen och utökade ledningen. Då vaknade hemmalaget och framförallt firma Kippilä, Gustafsson och Wijk som såg till att hemmalaget tagit ledningen med 4-2 inför den sista perioden.

Den sista perioden var det hemmalaget som hade spelövertaget med trots detta förblev slutperioden mållös. Hemmalaget är tillbaka på segerspåret och tog tre viktiga poäng för att hänga med Pixbo i toppstriden. Anna Wijk, Moa Gustafsson och My Kippilä noterades alla för ett mål och en assist ikväll.