Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Torsdag
08 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Malmö
MAL

Match mot Malmö

4 januari 2018 18:09
Matchguide

Fredag kväll den femte januari vänder serien med match mot Malmö FBC och så är det också Sanna Scheer night - missa inte!


Ja det är Malmö som gästar Västerås Rönnby efter ett långt jul- och nyårsuppehåll. Tigers kommer till match efter en meriterande seger mot IKSU i Umeå. Malmös senaste match var en förlust mot IBK Dalen på hemmaplan men det var ju för tre veckor sedan. Förutom vinsten mot IKSU strax innan jul hade Rönnby en tyngre period men det var också topplag på menyn med både Pixbo och Mora innan VM-uppehållet. Rönnby har 21 poäng och en sjätteplats i skrivande stund medan Malmö ligger elva med sina 12 poäng. Båda lagen är i behov av poäng. Malmö för att både undvika nedflyttningsstrecket men även för att blicka uppåt mot slutspel, tre poäng dit. Rönnby har att jaga poäng för att befästa slutspelsplatsen samt för att ta rygg på lag fyra och fem i första hand.

19.00 börjar SSL-matchen i Bombardier Arena. I samband med matchen kommer Sanna Scheers tröja att hissas. Sanna har varit Rönnby trogen under många år som spelare med fantastiska meriter i sitt CV. Länk till artikel om Sanna och tröja nummer tre: http://www.ronnby.se/artikel/0vz0ajbxf-3laad/troja-nummer-tre