Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Karlstad
KAR

Dubbelhelg väntar för SSL laget

20 november 2019 11:38
SSL DAM

Till helgen är det dags för en spännande och tuff dubbelhelg för damerna då Rönnby Västerås väntar på bortaplan fredag, och på söndag är det Pixbo som står som motståndare i Colorama Arena. En härlig utmaning!


Efter förra helgens snöpliga sudden-förlust är det ett väldigt revanchsuget Karlstad som kommer gå in fyllda av energi i båda matcherna. Då detta är sista veckan inför det 3 veckor långa VM uppehåll finns det inget att spara på nu, det är gasen i botten som gäller.

På fredag väntar Rönnby på bortaplan i Västerås. Det är ett Rönnby som i dagsläget parkerar på 8:e plats i tabellen med 10 inspelade poäng på 9 matcher. På söndag väntar göteborgslaget Pixbo på hemmaplan, och det är ett Pixbo som har startat säsongen på ett mycket starkt sätt med endast en förlust på 9 matcher, vilket gör göteborgarna till just nu delade serieledare tillsammans med IKSU & Mora.

Det är en stor utmaning som väntar Karlstad denna helgen, och det är ett Karlstad med gott självförtroende just nu som placerar sig på en fin 6:e plats i tabellen. En spelare i Karlstad som spelar med ett gott självfötroende är sunnetjejen Sanna Eriksson. Sanna gör sin första SSL säsong då hon förra säsongen spelade i div 1 laget Skattkärrs IK. Sanna har Sunne IBK som sin moderklubb, och hon har även som många andra i Karlstadtruppen fått sin "innebandyfostran" i Hagfors IF (totalt 5 st i dagens trupp). Vi har kollat av läget med Sanna inför helgens två matcher:

Hur har den första tiden i SSL varit för din del?

  • Den har varit upp och ner men ju mer matcher jag spelar desto bättre känns det. Så i det stora hela är jag ändå nöjd med starten.

Vad tycker du om lagets insats såhär långt in i säsongen?

  • Samma där, lite upp och ner med några tunga uddamålsförluster och några riktigt sköna vinster mot topplagen. Vi vet vilken kapacitet vi har och när alla bitar sitter är vi ett riktigt bra lag och svåra att möta.

Vad blir viktigt att fokusera på under helgens två matcher?

  • Det blir viktigt att spela smart, kriga i försvaret, spela säkert framåt och göra mål såklart.

Vi önskar Sanna och resten av laget ett stort lycka till under helgens två matcher. Vi hoppas även såklart på ett stort stöd ifrån läktarhåll under helgen. Matchen på fredag drar igång kl 19:00 i Bombardier Arena i Västerås. Kan ni inte se matchen på plats går den att se här.

Vid söndagens hemmamatch mot Pixbo kommer vi uppmärksamma "Mustachkampen" extra då prostataföreningen kommer finnas på plats under matchen. Vi hoppas på att ni kommer till hallen på söndag och hejar fram oss till vinst i matchen, samt bidrar till den viktiga kampen för det blå bandet. Matchen drar igång 13:00 i Colorama Arena, och biljetter finns att hitta här.

Nu kör vi!