Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Dalen
DAL

Ivarsson inför omgång 15

11 januari 2020 09:00
Omgång 15

Matchsponsorn Mårdskog & Lindkvist hälsar er välkomna till match i Arena på söndag!


TRÄNAREN HAR ORDET

Det blev seger i den viktiga bortamatchen i måndags mot Skoghall med 6-2. En match vi kontrollerade från första till sista sekund. Stabilt försvarsspel där vi inte tillät dem att skapa speciellt många chanser och ett tålmodigt anfallsspel där vi har en hel del avslut ochbra kombinationer. Forwardsduon Moa Jakobsson och Felicia Glad stod för 5 av målen och var ett ständigt hot.

Söndagens motståndare, IBK Dalen, har vi haft många härliga och jämna bataljer med genom åren. På något sätt brukar det ofta bli täta matcher med små marginaler. Det skulle inte förvåna om denna matchen också hamnar där.

Umeålaget är ett hårt arbetande lag utan några fixstjärnor. De befinner sig ett par placeringar bakom oss i tabellen och kommer säkerligen att göra allt för att närma sig.

Vi har hållit igång med matcher och träningar mellan jul och nyår. SSL tar minsann inte ledigt. Efter lite förändringar i positionerna i laget så tycker vi att det börjar se bättre och bättre ut.

Vi fokuserar helt på vår prestation och att vara så bra som vi kan. Tyvärr är det alldeles för få gånger vi nått dit men vi hoppas närma oss samt bli lite jämnare och stabilare.

Glädjande för oss är att Sofie Claesson börjat delta på enstaka övningar med klubba och boll igen efter sin korsbandsskada. På skadelistan finns Frida Bengtsson och Kajsa Reingård som kämpar på med rehab.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam Johan Ivarsson