Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Karlstad
KAR

Damerna möter Sirius på bortaplan

29 februari 2020 20:00
SSL DAM

Imorgon söndag åker damerna till Uppsala för ett möte med IK Sirius FBC. Det är ett Karlstad IBF som har en revansch att hämta hem då höstens möte lagen mellan slutade med en snöplig sudden-förlust.


Det är endast målskillnad som skiljer lagen åt i tabellen just nu då båda lagen står på 22 inspelade poäng på 21 matcher. Det är ett riktigt getingbo om dom sista slutspelsplatserna, där varje poäng kommer bli avgörande i slutändan.

Vi har stämt av med tränaren Johan Libäck inför söndagens bortamatch:

I höstens möte mot Sirius blev det en sudden förlust, vad tog ni med er efter den matchen?

  • Vi gjorde en ganska bra prestation där vi förde mestadels av spelet under hela matchen, dock saknades den sista lilla spetsen i det offensiva spelet just den dagen. Försvaret satt riktigt bra, så det ska vi ta med oss. Anfallsspelet behöver vi utföra mycket bättre i morgondagens match.

Vad är känslan efter förra helgens match mot KAIS Mora?

  • Surt att inte få med oss några poäng såklart, men vi gjorde en av säsongens bästa prestationer under matchen, och det ska vi ta med oss nu till slutspurten av grundserien.

Karlstad och Sirius placerar sig just nu på samma poäng i tabellen, vad förväntar ni er för matchbild under morgondagens match?

  • Mycket troligt en jämn match med två lag som vill nå till slutspel. Vi kommer gå in till matchen med en känsla att vi är riktigt bra, och vi ska äga spelet och driva tempot i matchen. Sirius ska få en jobbig eftermiddag.

5 matcher återstår av grundserien innan slutspelet börjar och det är riktigt jämnt kring dom sista slutspelsplatserna, når Karlstad till slutspel?

  • Vi ska nå dit, det är vi alla överens om. Men det är hårt jobb och bra prestationer som krävs nu i dom sista matcherna för att ta tillräckligt med poäng. Vi tar en match i taget, och vi börjar med att åka till Uppsala imorgon för att hämta hem 3 poäng.

Vi önskar laget ett stort lycka till, och hoppas såklart på en Karlstad seger!

Kan ni inte se matchen på plats går den som vanligt att följa på SSLplay. Matchen drar igång 14:00 imorgon söndag i IFU Arena i Uppsala.

Nu kör vi!