20 Jan 1 match
06 Jan 1 match

Rönnbys vision och idé

Vår vision

Vår vision för Västerås Rönnby IBK är att vara en internationell referens för framgång!

Vår vision för Rönnby Västerås ungdom och Rönnby Västerås utveckling är att våra duktiga och engagerade spelare och ledare skapar en innebandy som är stimulerande och utvecklande som lockar fler till föreningen.

Vår verksamhetsidé

Genom bra samarbete och proffsig scouting skapar vi möjligheten att gå hela vägen i Sveriges mest attraktiva och framgångsrika förening inom daminnebandy.

Rönnby Västerås IBK Ungdom och utveckling ska genom fostran av egna ungdomsspelare skapa möjligheter att gå hela vägen inom daminnebandyn.

Vi arbetar för att hela tiden stärka gemenskapen i hela föreningen (elitlagen, juniorlagen och ungdom). Alla medlemmar skall kunna känna en stolthet och glädje i att tillhöra Rönnbyfamiljen. Alla Rönnbys systerföreningar agerar som en förening.

Vi arbetar för att föreningen skall ha en stark organisation genom att hela tiden engagera fler människor i och kring föreningen.

Vi arbetar för att stärka banden med våra medlemmar, supporters, partners, sponsorer och leverantörer genom att visa att vi arbetar seriöst och följer de åtaganden vi förbinder oss till.