Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Måndag
28 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match

Bli partner!

 

 

Västerås Rönnby IBK bildades 1992 på en fritidsgård på området Rönnby i Västerås, därav namnet.

Föreningen har från start prioriterat tjejlagen vilket har resulterat i stora framgångar i senior- och junior-SM genom  åren. Västerås Rönnby IBK spelar i den högsta serien Svenska Superligan SSL och har vunnit SM-guld åren 2007, 2010 och 2013. Föreningen har också varit i SM final 2006 och 2015. Ett Champions Cup guld finns i prisskåpt från 2013 vilket innebär att klubben var världens bästa innebandyklubb.

 
Vår Vision

Rönnby Tigers är en internationell referens för framgång!

Vår vision för ungdom och utveckling är att våra duktiga och engagerade spelare och ledare skapar en innebandy som är stimulerande och utvecklande som lockar fler till föreningen.

 
Vår verksamhetsidé

Genom bra samarbete och proffsig scouting skapar vi möjligheten att gå hela vägen i Sveriges mest attraktivaste och mest framgångsrika föreningen inom daminnebandy.

 

Rönnby Västerås IBK Ungdom är föreningen för våra ungdomar och ambitionen är skapa möjligheter för föreningens ungdomar att gå hela vägen från innebandyskolan till högsta elit.

 

Vi arbetar för att hela tiden stärka gemenskapen i hela föreningen (SSL, ungdom och utveckling). Att alla medlemmar skall kunna känna en stolthet och glädje att tillhöra "Rönnby Tigers" ska vara en självklarhet. Alla Rönnby Västerås IBKs systerföreningar agerar som en förening.

 

Vi arbetar för att föreningen skall ha en stark organisation genom att hela tiden engagera fler människor kring föreningen.

 

Vi fortsätter att jobba med att stärka banden med våra medlemmar, supporter, sponsorer och leverantörer genom att visa att vi arbetar seriöst och följer de åtaganden vi förbinder oss till.

 

Samverkan med skolan och samhällsansvar

 

Genom samverkan mellan skolan, idrotten, näringslivet och samhället kan vi skapa bättre förutsättningar för en schysst framtid för fler ungdomar. Vi i Rönnby erbjuder skolor ett stöd genom att förmedla positiva förebilder och kunskap i projektet Schysst framtid. Vi tror på att stärka elevers självförtroende och självbild på ett konkret sätt ute i klassrummen. 

 

 
Vi hoppas att du är intresserad av ett samarbete med oss. kontakta marknadsgruppen:
Mikko Piri Björling
070-631 83 08
[email protected]