Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Bli partner!

Västerås Rönnby IBK bildades 1992 på en fritidsgård på området Rönnby i Västerås, därav namnet.

Föreningen har från start prioriterat flick och damlagen vilket har resulterat i stora framgångar i senior- och junior-SM genom  åren. Västerås Rönnby IBK spelar i den högsta serien Svenska Superligan SSL och har vunnit SM-guld åren 2007, 2010 och 2013. Föreningen har också varit i SM final 2006 och 2015. Ett Champions Cup guld finns i prisskåpt från 2013 vilket innebär att klubben var världens bästa innebandyklubb. Sedan 2015 har vi även startar upp pojkverksamheten i föreningen och startar sedan dess i lag för pojkar och flickor varje år via vår innebandyskola.

Vår Vision

En gemesam väg till framgång

Vår verksamhetsidé

Genom utveckling av egna ungdomsspelare och ledare skapar vi möjligheten att gå hela vägen i Sveriges mest attraktiva och framgångsrika förening inom innebandy.

Våra duktiga och engagerade spelare och ledare skapar en innebandy som är stimulerande och utvecklande som lockar fler till föreningen.

Vi arbetar för att stärka gemenskapen i hela vår förening. Alla medlemmar skall känna stolthet och glädje att tillhöra Rönnby Tigers.

Vi vill verka för att bidra i samhället genom att:

  • Fortsätta att ta ett samhällsansvar som är bredare än sporten
  • Arbeta med värdegrundsaktiviteter utöver innebandyn

Samverkan med skolan och samhällsansvar

Genom samverkan mellan skolan, idrotten, näringslivet och samhället kan vi skapa bättre förutsättningar för en schysst framtid för fler ungdomar. Vi i Rönnby erbjuder skolor ett stöd genom att förmedla positiva förebilder och kunskap i projektet Schysst framtid. Vi tror på att stärka elevers självförtroende och självbild på ett konkret sätt ute i klassrummen.

Vi hoppas att du är intresserad av ett samarbete med oss.

Kontakta marknadsgruppen:
Håka Bulin
070-280 26 39
[email protected]