Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Dags för kvartsfinal fyra

3 april 2019 08:15
SM-slutspel

Torsdag den fjärde april kl 19.00 spelas kvartsfinal fyra i Bombardier arena


Slutspelstider - årets bästa tid! Det är två ett i matcher till Pixbo i matchserien, vilket innebär att Tigers behöver vinna på torsdag för att ges möjlighet att spela en femte och avgörande match kommande helg.

Det är just sådana här tillfällen och stunder som tränare och spelare väntat och längtat att få spela, laget före allt, skarpt läge på hemmaplan när det ska avgöras. Trots läget med att behöva vinna ska inte Rönnbys spelare behöva känna någon press, de slår i underläge. Pixbo är favoriter i denna matchserie och en förväntan hos gästerna är att de ska rulla hem denna match från Bombardier arena och segla iväg till en semifinalserie mot Mora. För Rönnby å andra sidan är det läge att på torsdag kväll verkligen släppa loss samt tömma alla depåer. Pixbo kommer att behöva arbeta extremt hårt för att sända Tigers på sommarlov. Vinst hemma för Rönnby och plötsligt har ett riktigt angenämt läge infunnit sig med en femte och avgörande match på västkusten.

Rönnby Tigers hälsar gäster och publik välkomna, torsdag kväll behöver teamet ditt stöd på plats i Bombardier arena. Vi ses där!