Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Årets damtränare 2022

24 april 2022 14:59

Som några kanske redan vet så har jag fått priset som årets damtränare i Svensk Innebandy. Det betyder såklart otroligt mycket för mig. Det känns som att jag har fått vara en del av årets lag. Det är jag väldigt tacksam över. “Mitt” lag är fyllt av både spelare och ledare som har varit och är helt fantastiska. Jag uppskattar er alla både för rollen ni gör i laget och för människorna ni är. Ni har betytt mycket för min personliga utveckling. Min känsla är att vi tillsammans har utvecklats mer än något annat lag i år. Om det är några som kan vara stolta över sig själva i år så är det ni. Tack även till alla i Rönnby som arbetat runtomkring laget. Styrelsen, ni som arbetat vid matcherna, publiken, klubbens sponsorer och alla andra i klubben. Vi i Rönnby, men även Skälby & VIB, har en underbar sammanhållning och det är något som jag hoppas att vi kan bygga vidare på ännu mer för att tillsammans föra innebandyn framåt i Västerås.
Till alla er som har varit med och tränat med oss, ni är en avgörande del av att vi har gjort den bästa säsongen på flera år med Rönnby. Ni har bidragit till att få en träningskultur och utveckling som varit fantastisk.
För mig personligen är jag tacksam över mitt arbete på världens bästa matvarubutik, ICA Supermarket Sjöhagen med ledarna där. Ni är fantastiska och jag vill ge ett extra tack till Cecilia Stanell för all förståelse kring hur livet som elittränare är & den underbara empatin du har.
Stort tack till Hygienteknik Sverige AB & Stefan Johansson som har gjort min roll i Rönnby möjlig samtidigt som han har stöttat hela Rönnby.
Tack även till Rocklunda Restaurang & Bistro och Petri Karhukorpi för er fantastiska mat och arbete kring matcherna med mera. Förhoppningsvis får vi se Petri stå i mål fler gånger framåt. Tack Aros Auto AB för ert stöd och er positiva energi. Er service och kvalitet är förstklassig. Avslutningsvis vill jag tacka Pär Mårts. Det finns inte ord för att beskriva hur mycket du har gett till mig både med din kompetens, vinnarmentalitet och omtanke. Du har varit ett stöd i vått och torrt. Dessutom är din energi i arbetet för Rönnby imponerande. Att få ett pris för det vi som lag har gjort ger mig mycket tacksamhet… men det ger också en enorm energi för att gå vidare med det bygge som vi egentligen bara har påbörjat. Jag hoppas verkligen att ni vill vara med på den resan tillsammans med mig.