Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Karlstad
KAR

Formsvagt möte i Västerås

10 november 2017 15:00
Matchguide

Det är två trendbrottsjagande lag som drabbar samman i Västerås på söndagen. Rönnby och Karlstad har två respektive fyra raka förluster i bagaget - och frågan är vilka som lyckas bryta sig ur den dystra sviten och vilka som fortsatt får vänta på segerjubel.


Rönnby - Karlstad

Söndag 17:00 Kristiansborgshallen

Fem senaste Rönnby: F, F, V, V, F

Fem senaste Karlstad: F, F, F, F, V

Med två raka förluster i ryggen vill Rönnby snabbt återgå till vinnarspåret igen. Västeråsklubben inledde säsongen starkt med seger i tre av de fyra inledande matcherna och har sedan dess varit ett solitt mittenlag i SSL. Senast föll man tungt i Uppsala mot Sirius vilket var lagets första bortaförlust för säsongen. För vad det gäller spelet på hemmaplan har det varit något knackigt. Av de totalt fem segrar man har plockat har bara en kommit i sin hemmaborg och frågan är om man kan bättra på den statistiken under söndagen.

Karlstads säsongsinledning var trevande och under den senaste tiden har det gått allt tyngre. Med fyra raka nederlag har man halkat neråt i tabellen men kan vid ett trendbrott på söndagen åter placera sig på slutspelsplats i den jämna SSL-tabellen. I senaste mötet fick Adina Augustsson klara sig utan sin vassa radarpartner i poängdrottningen Jessika Eriksson. De båda har nämligen stått för majoriteten av poängproduktionen hos värmlänningarna, där sistnämnda Eriksson noterats för nio mål och åtta assist såhär långt in på säsongen. Återförenas man till söndagens match lär man säkerligen bli ett hot i hemmaförsvaret, när man går för att bryta den fyra matcher långa förlusttrenden.